İstanbul’da ünlü isimlere yönelik sabah saatlerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonu, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Operasyon kapsamında Defne Samyeli’nin kızları Derin ve Deren Talu’nun da gözaltına alındığı öğrenildi.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu’nun yürüttüğü soruşturmada, “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak” suçlamasıyla 19 ünlü hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.
İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği operasyonda, yurt dışında oldukları belirlenen bazı isimler dışında kalan kişiler sabah erken saatlerde evlerinden alındı.
Gözaltına alınanlar arasında yer alan Derin ve Deren Talu kardeşler, son dönemde sosyal medya paylaşımları ve magazin gündemindeki açıklamalarıyla sık sık konuşuluyordu.
Operasyona ilişkin işlemler sürerken, Defne Samyeli ve avukatlarından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Operasyon kapsamında Defne Samyeli’nin kızları Derin ve Deren Talu’da gözaltında
Yorum Yaz