EkonomiGüncel HaberKültür SanatMagazinMüziksağlıkSpor

Şevval Sam Coşkusu

Şevval Sam Coşkusu

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi, Kumbahçe Muhtarlığı ile İki Yaka Kültür Festivali Komitesinin ortaklaşa hazırladığı üç günlük festival programına Şevval Sam Gala Konseri damgasını vurdu

5. Uluslararası İki Yaka Kültür Festivali vatandaşlardan büyük beğeni topladı. İlk gün, 2. Bodrum-Kos Dostluk Konserinin yapıldığı etkinliklerde ikinci ve üçüncü gün de çeşitli konser etkinlikleri, mutfak atölyeleri, sergiler, söyleşiler, halk oyunları gösterileri, kıyafet defileleri, imza günü etkinlikleri vatandaşlardan tam puan aldı.

REKLAM ALANI

Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici ile Gizem Özcan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Kos Belediye Başkanı Theodosis Nikitaras ile Kos heyeti, Muğla ilçe belediye başkanları, Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Hülya Muratlı, Muğla ili protokolü, CHP meclis üyeleri, İki Yaka Kültür Festivali Komite Başkanı Nil Taşkıran ile komite üyeleri, Kumbahçe Mahalle Muhtarı Zehra Bilgin, çok sayıda vatandaş ve basın mensupları üç gün boyunca dolu dolu geçen etkinliklere katılım gösterdi.

Farkındalık Çalışmaları da Yapıldı

5. İki Yaka Kültür Festivalinde dostluk, kardeşlik ve barış mesajları her fırsatta dile getirilirken savaş ve canlılara şiddet kınandı.

Başa dön tuşu