e
sv

Güllü’nün ölümünde gizem sürüyor: Komşudan dikkat çeken iddia

23 Okunma — 04 Ekim 2025 04:10
avatar

admin

  • e0

    Mutlu

  • e0

    Eğlenmiş

  • e0

    Şaşırmış

  • e0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yalova’da 26 Eylül’de evinin terasından düşerek hayatını kaybeden şarkıcı Güllü’nün ölümüyle ilgili soruşturma, Cinayet Büro Amirliği’ne devredildi. “Gel Konuşalım” programına bağlanan Güllü’nün apartman komşusu, olayla ilgili daha önce bilinmeyen ayrıntıları paylaştı.

“Cam kırık, parçayı çöpe attılar”

İsmini vermek istemeyen komşu, taziye için eve gittiğinde teras camının kırık olduğunu fark ettiğini söyledi. Komşu, “Sehpanın altında bir cam parçası buldum. Kafamı kaldırınca camın kırık olduğunu gördüm. Ablasına söyledim, ‘Kırılmış herhalde’ dedi ve parçayı elimden alıp çöpe attı” ifadelerini kullandı.

“Camdan dördüncü bir kişi girmiş olabilir”

Komşu, kırık camın sıradan bir durum olmadığını vurguladı ve “Güllü’nün mutfağından yan evin terasa açılan camın kırıldığını gördüm. Tahminimce camdan dördüncü bir kişi daha girmiş olabilir” dedi.

Soruşturma derinleşiyor

Güllü’nün evindeki cam kırığı ve “dördüncü kişi” ihtimali, ölümün basit bir düşme vakası olmayabileceği şüphesini güçlendiriyor. Cinayet Büro ekipleri, olay yerindeki izleri ve görgü tanıklarının ifadelerini yeniden incelemeye aldı.

 

etiketlerETİKETLER

Sıradaki içerik:

Güllü’nün ölümünde gizem sürüyor: Komşudan dikkat çeken iddia