Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında deplasmanda oynadığı Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor’u 2-1 mağlup ederek ligdeki galibiyet serisini üç maça yükseltti.
Haber Merkezi, DHA
Çaykur Didi Stadı’nda oynanan mücadeleye hızlı başlayan Trabzonspor, henüz 2. dakikada Felipe Augusto’nun golüyle öne geçti. 19. dakikada Paul Onuachu’nun kafa golüyle farkı ikiye çıkaran konuk ekip, rahat bir üstünlük yakaladı.
Rizespor, 27. dakikada Jesurun Rak-Saky’nin golüyle farkı bire indirdi ancak bu skor ilk yarının da sonucu oldu. İkinci yarıda iki takım da gol bulamayınca mücadele 2-1 Trabzonspor üstünlüğüyle tamamlandı.
2. dakika: Olaigbe’nin sol kanattan yerden gönderdiği topu ceza sahasında önünde bulan Felipe Augusto, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-1.
19. dakika: Trabzonspor sağ kanattan kazandığı serbest vuruşta topu havadan ceza sahasına gönderen Oulai’nin ortasına Onuachu kafa vuruşunu yaptı ve fark ikiye çıktı: 0-2.
27. dakika: Rizespor savunmasının hatasını iyi değerlendiren Sakyi, kaleciyi geçerek topu filelerle buluşturdu: 1-2.
İkinci yarıda Rizespor’un birçok şut ve kafa vuruşu kaleci Onana ve savunmalar sayesinde golle sonuçlanmadı. Trabzonspor böylece puanını 20’ye yükseltti; Rizespor ise 8 puanda kaldı.
Karadeniz derbisinde Trabzonspor kazandı, galibiyet serisi üç maça çıktı
chicago-heating-repair.com bonus verabetgiris.co verabettgiris.com
Yorum Yaz